Tobias Krantz ny senior advisor på Diplomat

Tobias Krantz tillträder som senior advisor på Diplomat Communications. Tobias har en lång bakgrund inom politiken, bland annat som riksdagsledamot 2002–2010 samt som högskole- och forskningsminister i regeringen Reinfeldt 2009–2010. Sedan sin tid som politiker har Tobias bland annat varit chef för utbildning, forskning och innovation på Svenskt Näringsliv, varit särskild utredare för en utredning om Sveriges nationella forskningsinfrastruktur och jobbat som public affairsrådgivare på Apoteket AB.  Han sitter i styrelsen för Kunskapsskolan, är ledamot av KTH:s fakultetsråd och är ordförande för biståndsorganisationen WaterAid Sverige. Tobias är filosofie doktor i statskunskap från Uppsala universitet.

– Tobias Krantz långa erfarenhet från politiken och beslutsfattande i olika roller har gett honom värdefulla kunskaper och insikter i frågor som Diplomats kunder efterfrågar. Han blir ett starkt tillskott till vårt erbjudande inom strategisk kommunikation och vi är jätteglada att få välkomna Tobias till Diplomat-teamet, säger Klas Landelius, VD på Diplomat Communications.

Diplomat Communications är Sveriges mest spännande kommunikationsbyrå. De är välrenommerade, har vind i seglen och kombinerar ledande expertis med högt tempo. Jag ser fram emot att bli en del av teamet och att få bidra med mina erfarenheter till Diplomats kunder, säger Tobias Krantz.