Mikael Sandström ny seniorrådgivare på Diplomat

Diplomat Communications stärker sitt erbjudande inom Public Affairs genom samarbetet med Mikael Sandström, som blir ny Senior Advisor. 

Mikael Sandström, ekonomie doktor i nationalekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm, har en lång politisk bakgrund inom Moderaterna. Bland annat har han varit statssekreterare hos tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt i åtta år, rådgivare till dåvarande partiledaren Anna Kinberg Batra 2015–2016 samt till Ulf Kristersson efter valet förra året.

Nu är han konsult i eget bolag, Y&M Sandström AB, och fristående debattör. Han knyts den 1 april som Senior Advisor till Diplomat Communications.

– Vi är glada att välkomna Mikael Sandström, vars gedigna erfarenhet från politikens kärna kommer att vara ett mycket värdefullt bidrag för många av våra kunder, säger Sonja Rasin, VD på Diplomat Communications AB.

– Det blir spännande att samarbeta med Diplomat Communications och vara med och hjälpa företag kring hur de kan arbeta för att få gehör för sina synpunkter i politiska processer. Diplomat Communications är en pigg byrå som är på hugget och som växer, och de har ett bra team som på riktigt förstår sig på politik, säger Mikael Sandström.