Linus Paulsson blir ny Senior Advisor på Diplomat

Linus Paulsson tillträder som Senior Advisor på Diplomat Communications. Han är specialiserad inom kapitalmarknadskommunikation, krishantering och medierådgivning. Linus har lång erfarenhet från affärsmedia, bland annat med över tio år på Dagens industri där han varit reporter, nyhetschef och chef för di.se. Linus kommer närmast från en roll som strategisk kommunikationsrådgivare i eget bolag.

-Linus blir ett värdefullt tillskott för vårt snabbt växande erbjudande inom finansiell kommunikation. Han har med sig lång erfarenhet från såväl affärsmedia som från rådgivningssidan i samband med kapitalmarknadstransaktioner, investerarrelationer och krishantering. Diplomat fortsätter att vinna nya stora uppdrag och vi är glada att ha Linus på plats i vårt starka team, säger Klas Landelius, VD på Diplomat Communications.

– Diplomat har en imponerande och växande position som uppskattad byrå med många tunga och framgångsrika kunder. Jag vill självklart vara med på den resan och bidra, säger Linus Paulsson, Senior Advisor på Diplomat Communications.

Diplomat Communications startade 2003 och är en ledande strategisk kommunikationsrådgivare i Sverige. Byrån hjälper företag och organisationer att bygga förtroendefulla relationer, driva förändring internt och i omvärlden samt att förebygga och hantera affärsrisker. Diplomat Communications verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, politik, finansmarknader och media och har ett fullt integrerat erbjudande – från strategisk expertis till kreativ aktivering.