Kristina Grewin ny byråchef på Diplomat

Diplomat Communications har rekryterat Kristina Grewin som ny byråchef och Director. Hon är en erfaren konsult och projektledare, som närmast kommer från H&M-gruppen där hon arbetat med hållbarhetskommunikation.

Kristina Grewin anställdes första gången på Diplomat Communications 2007, och arbetade mycket med opinionsbildning, och Corporate Communications-uppdrag. Nu återvänder hon i rollen som byråchef, tillika konsult med kundprojekt, framför allt inom Corporate Communications, och hållbarhetskommunikation.

– Diplomat Communications utvecklas starkt, tillsammans med övriga bolag i Diplomatgruppen, på en marknad där det gäller att kunna erbjuda helhetslösningar och nya integrerade arbetsprocesser. Vi är glada för att vår position stärks alltmer, och Kristina Grewin blir ett viktigt tillskott i den fortsatta resan, säger Sonja Rasin, vd på Diplomat Communications.

Kristina Grewin kommer närmast från H&M-gruppen, där hon framför allt har arbetat med hållbarhetskommunikation ur ett bolagsperspektiv. Innan dess var hon även ansvarig för intern och extern kommunikation på stålbolaget Ovako.

– Jag känner starkt för Diplomat Communications, och är nu glad att komma tillbaka till en integrerad byrågrupp med spännande utmaningar. Jag lockas av att få arbeta över disciplingränserna, och jag anser att Diplomat har hamnat rätt när det gäller att möta dagens komplexa behov. Här tror jag att min erfarenhet från att ha jobbat på kundsidan är en värdefull tillgång, när det gäller förståelsen för våra kunders perspektiv, liksom mina erfarenheter av hållbarhetskommunikation, i vilken många företag kan bli ännu tydligare, säger Kristina Grewin.

r mer information, vänligen kontakta:                       

Sonja Rasin, VD Diplomat Communications AB
Telefon: +46 70 892 66 16
sonja.rasin@diplomatcom.com