Tre nya junior associates till Diplomat

Shannon Li O’Sullivan, Agnes Selnes och Axel Vide ansluter som junior associates inom ramen för Diplomat Communications traineeprogram 2024/2025.

Shannon Li O’Sullivan har en masterexamen i Business and Development Studies från Copenhagen Business School och en kandidatexamen i Economy and Society från Lunds universitet. Hon har tidigare praktiserat på Sveriges ambassad i Singapore och på WaterAid i Stockholm. Utöver det har Shannon arbetat på Maersk vid sidan av studier i Köpenhamn.

Agnes Selnes har en masterexamen i globala studier från Lunds universitet och en kandidatexamen i freds- och konfliktstudier från Umeå universitet. Hon har tidigare gjort praktik på EU-delegationen till FN i Genève samt på Sveriges ambassad i Jordanien. Utöver det har Agnes varit ordförande för Utrikespolitiska föreningen i Umeå. 

Axel Vide har en juristexamen från Uppsala universitet där han skrev sitt examensarbete i aktiemarknadsrätt. Axel har tidigare gjort praktik hos Klimat- och näringslivsdepartementets miljöprövningsenhet på Regeringskansliet och under studieperioden arbetat extra på SEB:s juristavdelning.

Diplomat rekryterar årligen till sitt traineeprogram nyexaminerade studenter som vill prova på konsultyrket i skärningspunkten mellan näringsliv, media och politik. Under det ettåriga traineeprogrammet ges möjlighet att arbeta med strategiska kommunikationsuppdrag för företag i olika branscher.

Diplomat Communications är en ledande strategisk kommunikationsrådgivare i Sverige. Byrån hjälper företag och organisationer att bygga förtroendefulla relationer, driva förändring internt och i omvärlden samt att förebygga och hantera affärsrisker. Diplomat Communications verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, politik, finansmarknader och media och har ett fullt integrerat erbjudande – från strategisk expertis till kreativ aktivering.