Nya medarbetare på Diplomat

Lina Hultqvist och Alfred Ram är nya medarbetare på Diplomat Communications. Lina tillträder som senior associate på Diplomat och kommer närmast från en tjänst som politiskt sakkunnig till förra biståndsministern Matilda Ernkrans (S). Alfred tillträder som associate och har tidigare varit verksam som policykoordinator på ICC Sweden, International Chamber of Commerce svenska gren.

  • Lina och Alfred blir värdefulla tillskott i vår växande verksamhet. Diplomats expertis inom grön industrialisering, förändringskommunikation och kapitalmarknadsfrågor har hög efterfrågan och vi fortsätter att vinna förtroende från befintliga och nya kunder, säger Klas Landelius, VD på Diplomat Communications.

Lina Hultqvist kommer senast från regeringskansliet där hon var politiskt sakkunnig till förra biståndsministern Matilda Ernkrans (S). Lina är idag aktiv inom Socialdemokraterna, ersättare i Solna stads kommunfullmäktige samt ledamot i förskolenämnden i Solna stad. Tidigare var Lina även politiskt sakkunnig till Matilda Ernkrans när den senare var högskole- och forskningsminister. Lina har också varit ordförande för Sveriges Elevkårer och arbetat på techstartupen Appjobs. Hon har en kandidatexamen inom statsvetenskap med nationalekonomisk inriktning från Uppsala universitet.

Alfred Ram har tidigare varit verksam som policykoordinator på ICC Sweden, International Chamber of Commerce svenska gren. Han har en politices kandidatexamen från Uppsala universitet med inriktning statskunskap och har även gått tankesmedjan Frivärlds Utrikesakademi.

Diplomat Communications startade 2003 och är en ledande strategisk kommunikationsrådgivare i Sverige. Byrån hjälper företag och organisation att bygga förtroendefulla relationer, driva förändring internt och i omvärlden samt att förebygga och hantera affärsrisker. Diplomat Communications verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, politik, finansmarknader och media och har ett fullt integrerat erbjudande – från strategisk expertis till kreativ aktivering.