Hedda Lindselius till Diplomat Communications

Hedda Lindselius ansluter som manager till Diplomat Communications i maj. Hedda kommer närmast från EU-kommissionären Nicolas Schmits stab, där hon arbetat med sysselsättning och sociala rättigheter. Hon har tidigare arbetat med frågor som rör innovation, arbetsmarknad, hållbarhet och digitalisering, bland annat på Partsrådet och Arbetsgivarverket. Hedda har en master i statsvetenskap från Köpenhamns universitet och en politices kandidatexamen från Lunds universitet. Hon har även studerat vid University of California, Berkeley i USA.

– Hedda har bred erfarenhet från olika roller med ansvar för strategisk kommunikation och verksamhetsutveckling. Hon stärker vår spetskompetens inom förändringskommunikation, Public Affairs och EU-frågor ytterligare och blir ett värdefullt tillskott som rådgivare i våra uppdrag och för vår fortsatta tillväxt, säger Klas Landelius, VD Diplomat Communications.

– Jag ser mycket fram emot att bli en del av Diplomat Communications team av ledande kommunikationsrådgivare i Sverige, och att bidra med mina erfarenheter och kunskaper i rådgivningen, säger Hedda Lindselius, manager Diplomat Communcations.