Diplomat rekryterar tre nya konsulter

Charlotte Olsson
Charlotte Olsson
Sarah Hillbert
Sarah Hillbert
Christoffer Ripe
Christoffer Ripe

 

 

 

 

 

Diplomat Communications har rekryterat tre nya konsulter. Charlotte Olsson är ny seniorkonsult, som kommer närmast från Stockholms Handelskammare där hon de senaste fem åren arbetat med PA- och policyfrågor. Charlotte har en pol. kand med inriktning nationalekonomi från Lunds universitet och kommer att arbeta med uppdrag inom både Corporate Communications och Public Affairs.

– Diplomat är en PA-tung byrå med ett mycket gott rykte, briljanta medarbetare och väldigt spännande och modiga kunder. Jag ser fram emot att vara med och lösa deras kommunikationsutmaningar, och bidra i arbete med opinionsbildning och politisk påverkan, säger Charlotte Olsson.

Sarah Hillbert är statsvetare och har dessutom en masterexamen i freds- och konfliktstudier från Uppsala universitet. Hon kommer närmast från Regeringskansliet där hon bland annat har arbetat med digital kommunikation i statsrådsberedningen. Hon arbetade också tidigare vid Sveriges ständiga representation vid FN i New York. Sarah kommer framförallt att förstärka byråns PA-team.

– Diplomat jobbar med många spännande och samhällsrelevanta kunder. Jag är mest intresserad av att arbeta med påverkansfrågor, och det känns roligt att få se en större del av marknaden i Sverige gällande kommunikation, säger Sarah Hillbert.

Christoffer Ripe studerar på Business and Management Stockholm School of Economics och har arbetat med marknadsanalys och driver ett eget bolag som analyserar företags positioner i en digital kontext.

– Jag tror att det är viktigt för företag att vara medvetna om sin omvärldsmiljö, för att fatta rätt beslut och vara relevanta för sina kunder. Jag hoppas kunna bidra till Diplomats erbjudande genom att se bortom den mest uppenbara eller troliga utvecklingen av en verksamhet, och ge strategiska råd från en annorlunda vinkel, säger Christoffer Ripe.

– Vi är inne i en intensiv och expansiv fas just nu, och därför är det mycket glädjande att dessa tre talanger förstärker vårt team, säger Sonja Rasin, VD på Diplomat Communications.