Bino Drummond till Diplomat

Bino Drummond återvänder till Diplomat som senior advisor inom public affairs. Han kommer senast från uppdraget som kommunstyrelsens ordförande i Norrtälje. Bino har varit verksam inom Moderaterna i över 25 år och har även varit riksdagsledamot och regionpolitiker.

Bino har lång erfarenhet av politiskt arbete på olika nivåer inom svensk politik och från styrelsearbete inom flera olika branscher. Han var senast verksam på Diplomat 2017 och har tidigare varit konsult på kommunikationsbyrån Prime Weber Shandwick. Bino har en filosofie kandidatexamen från Stockholms universitet kompletterad med studier på Shenandoah University i USA.

”Efter många år som förtroendevald politiker är det en otrolig förmån att få fortsätta arbeta med samhällsutveckling. Diplomat är en växande byrå med starkt renommé och ett ledande erbjudande på den svenska marknaden, och jag ser mycket fram emot att få återkomma till teamet där”, säger Bino Drummond, Senior Advisor på Diplomat Communications.

”Diplomat växer fortsatt inom public affairs och Bino har erfarenheter som efterfrågas av våra uppdragsgivare, både från nationella, regionala och lokala beslutsprocesser. Bino blir ett starkt tillskott till vårt team och adderar ytterligare spets till vårt erbjudande”, säger Klas Landelius, VD på Diplomat Communications.

Diplomat Communications är en ledande strategisk kommunikationsrådgivare i Sverige. Byrån hjälper företag och organisationer att bygga förtroendefulla relationer, driva förändring internt och i omvärlden samt att förebygga och hantera affärsrisker. Diplomat Communications verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, politik, finansmarknader och media och har ett fullt integrerat erbjudande – från strategisk expertis till kreativ aktivering.