Andreas Hamrin till Diplomat Communications

Andreas Hamrin tillträder som Director och förstärker Diplomats erbjudande inom public affairs och corporate communications. Han har omfattande erfarenhet av politik och kommunikation från roller som presschef för Moderaterna och medlem av partiledningen, pressekreterare åt Ulf Kristersson och kommunikationschef för Telenor Sverige. Senast arbetade Andreas som kommunikationschef för finansborgarrådet (M) i Stockholms stad. Åren 2007-2009 var han konsult på Diplomat. Han har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och en fil.kand i statsvetenskap från Stockholms universitet.

”Det ska bli spännande att komma tillbaka i rollen som rådgivare inom public affairs och företagskommunikation, och få användning av mina erfarenheter av beslutsfattande och kommunikationsfrågor i privata, offentliga och politiska organisationer”, säger Andreas Hamrin.

”Diplomat har inlett 2023 med högt tempo och en växande verksamhet. Andreas har en stark profil och blir ett värdefullt tillskott till vårt expanderande team”, säger Klas Landelius, VD Diplomat Communications.

Diplomat Communications är en ledande strategisk kommunikationsrådgivare i Sverige. Byrån hjälper företag och organisationer att bygga förtroendefulla relationer, driva förändring internt och i omvärlden samt att förebygga och hantera affärsrisker. Diplomat Communications verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, politik, finansmarknader och media och har ett fullt integrerat erbjudande – från strategisk expertis till kreativ aktivering.