Annika Stenlund till Diplomat

Diplomat förstärker sitt erbjudande inom strategisk finansiell kommunikation genom att rekrytera Annika Stenlund som Director. Annika kommer närmast från en roll som seniorkonsult och ansvarig för finansmarknadsuppdrag på Prime Weber Shandwick. Hon har dessförinnan arbetat på EQT, Kreab och Investor.

”Diplomat har sedan 2020 byggt en stark marknadsposition inom strategisk finansiell kommunikation, och vi ser en hög efterfrågan på våra tjänster i samband med transaktioner och finansiell kommunikation generellt. Annika är en väldigt kunnig rådgivare med bred erfarenhet av kapitalmarknadsfrågor, och hon blir ett värdefullt tillskott för att fortsätta utveckla vårt erbjudande”, säger Klas Landelius, VD på Diplomat Communications.

”Diplomat är en välrenommerad byrå som är känd för att hantera komplexa och krävande uppdrag. Jag ser fram emot att få bidra i det arbetet som en del av det skarpa teamet där”, säger Annika Stenlund.

Diplomat Communications är en ledande strategisk kommunikationsrådgivare i Sverige. Byrån hjälper företag och organisationer att bygga förtroendefulla relationer, driva förändring internt och i omvärlden samt att förebygga och hantera affärsrisker. Diplomat Communications verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, politik, finansmarknader och media och har ett fult integrerat erbjudande – från strategisk expertis till kreativ aktivering.