Under almedalsveckan i somras låg frågor om yttre och inre säkerhet högt på agendan, tack vare arenan Teknik- och säkerhetsforum, som är en del av Strand Hotel Arena.

Det var en plats med öppen och bred dialog om säkerhetspolitik och teknologiutveckling, enskilt eller i kombination, en arena som rymde olika perspektiv såsom internationella frågor, militärt försvar, inrikes säkerhet, europeiska samarbeten, cybersäkerhet etc. Bland de medverkande sågs bland andra armé- och marincheferna, inrikesministern och ordföranden för riksdagens försvarsutskott.

Nu utökar vi, tillsammans med Säkerhets- och försvarsföretagen SOFF, denna satsning för att få ännu större genomslag 2020.

Teknik- och säkerhetsforum, som är en långsiktig satsning, har 400 kvadratmeter för seminarier, lanseringar, mingel och enskilda möten, bara ett stenkast från Almedalsparken. Genom vårt nära samarbete med Strand Hotell kan vi erbjuda kunder möjligheter att lägga upp hela sin almedalssatsning på effektivast möjliga sätt, på en och samma plats under veckan.

Vill du veta mer? Hör av dig till vår kollega Magnus Carlsson via mail: magnus.carlsson@diplomatcom.com eller telefon: +46 70-520 10 91

Filmen från Teknik- och säkerhetsforum i Almedalen 2019