Karriär

Vi är alltid nyfikna på ambitiösa och engagerade personer, oavsett om det är nyexaminerade talanger eller erfarna specialister.

Har du dessutom ett brinnande intresse för kommunikation och en god förståelse för samhälle, näringsliv, media och politik, vill vi gärna träffa dig!

Kontakta oss på career@diplomatcom.com!

 

Trainee på Diplomat

Är du en driven och samhällsintresserad masterstudent? Diplomat erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en potentiell vidareanställning. Traineeprogrammet löper under ett år med start i augusti 2019.

Vi söker dig som brinner för kommunikation och ser en framtid i kommunikationsbranschen. Du både tycker om och är bra på problemlösning, att uttrycka dig i tal och skrift, är idérik samt har ett starkt affärs- och samhällsintresse. Du har en examen på magister- eller masternivå, kanske inom ekonomi, kommunikation, juridik eller statsvetenskap. Erfarenhet från politik, journalistik, finansmarknaden eller konsultverksamhet är meriterande.

Ansökan ska innehålla ett personligt brev (på svenska) och CV (på svenska eller engelska).

Registrera din ansökan nedan senast onsdagen den 27 mars. 

Efter att ansökan har stängt kommer vi att gå igenom alla ansökningar och så snabbt som möjligt återkomma med besked om du har gått vidare eller ej. Alla som går vidare kallas till Assessment Center på vårt kontor i Stockholm för tester och intervju fredagen den 12 april.

Om du har några frågor om programmet är du välkommen att kontakta Lisa Erkander.

Ansök här