Karriär

Vi är alltid nyfikna på ambitiösa och engagerade personer, oavsett om det är nyexaminerade talanger eller erfarna specialister.

Har du dessutom ett brinnande intresse för kommunikation och en god förståelse för samhälle, näringsliv, media och politik, vill vi gärna träffa dig!

Kontakta oss på career@diplomatcom.com!

 

Trainee på Diplomat

Är du en driven och samhällsintresserad masterstudent? Diplomat Communications erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en potentiell vidareanställning. Som trainee på en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer får du möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Traineeprogrammet ger dig möjligheten att lära känna branschen och organisationen genom att lära och inspireras av kollegor inom Diplomat Communications olika arbetsområden.

 

Vem vi söker

Vi söker dig som brinner för kommunikation och ser en framtid i kommunikationsbranschen. Du både tycker om och har fallenhet för problemlösning och att uttrycka dig i tal och skrift. Du är driven, idérik och har ett stort näringslivs- och samhällsintresse. Utöver det trivs du med och behärskar att ha många bollar i luften och har en utpräglad känsla för kommunikation och språk.

Som trainee på Diplomat Communications arbetar du i grunden som konsult, och du bör således ha ett intresse för att utvecklas i den rollen. Det är av stor vikt att ha kapaciteten att jobba mot deadlines, prioritera, vara noggrann och självgående. Det är även viktigt att ha förmågan att samarbeta i grupp, i olika konstellationer.

Du har en examen på magister- eller masternivå, inom exempelvis ekonomi, kommunikation, juridik eller statsvetenskap.

 

Ansökan

Ansökan ska innehålla ett personligt brev (på svenska) samt CV (på svenska eller engelska).

Efter att ansökan har stängt kommer vi att gå igenom alla ansökningar och så snabbt som möjligt och återkomma med besked om du har gått vidare eller ej. Alla som går vidare kallas till Assessment Center på vårt kontor i Stockholm för tester och intervju den 20 mars.

Traineeprogrammet löper under ett år med start i augusti 2020. Sista ansökningsdag är den 1 mars.

 

Övrigt

Om du har några frågor om programmet är du välkommen att kontakta Malin Olsson, ansvarig för traineeprogrammet.