Diplomat Communications etablerar i år helt nya arenor i samarbete med Strand Hotel, ett familjeägt hotell på Strandgatan i hjärtat av Visby.

Tillsammans med Strand Hotel har vi utformat nya ytor för alla olika typer av olika evenemang. På Strandgatan Arena, Mellangatan och Rigagränd bygger vi seminarie- och mingelytor för 50–150 personer, samtidigt som vi på våra mindre ytor på Diplomat Garden och Utsikten erbjuder intimare och mindre ytor för rundabordssamtal, mingel, middagar och seminarium. Under veckan finns tillgång till Strand Hotels förstklassiga utbud av catering och på kvällarna kan vi erbjuda middagssittningar för sällskap i hotellets egna lokaler eller på Diplomat Garden eller Utsikten.

Diplomats långa erfarenhet och breda kontaktnät i Almedalen garanterar genomslag både på plats och i traditionella och sociala medier. Vi arbetar med allt från personliga möten till seminarier och VIP-möten. Vår erfarna redaktion kan dokumentera era insatser i text och rörlig bild, och säkerställa snabb spridning i relevanta kanaler.

Det finns ett fåtal platser kvar på vissa av våra arenor måndag-onsdag och fortfarande gott om plats på torsdag och fredag. Middagsplatser finns på torsdagskvällen.

För att veta mer om vad vi kan erbjuda i år och hur vi kan höja er Almedalsupplevelse, tveka inte att höra av er till gustaf.palmer@diplomatcom.com för att få veta mer om vårt erbjudande.

Vi ses i Almedalen sommaren 2019!