Karriär

Vi är alltid nyfikna på ambitiösa och engagerade personer, oavsett om det är nyutexaminerade talanger eller erfarna specialister. Det måste vi vara som en av Sveriges ledande kommunikationsrådgivare. Har du dessutom ett brinnande intresse för kommunikation och en god förståelse för samhälle, näringsliv, media och politik, vill vi gärna träffa dig.

Om du har frågor om hur det är att jobba på Diplomat Communications eller om du vill skicka in en ansökan, är du välkommen att kontakta oss
på career@diplomatcom.com.

Ansökan till internship-programmet för våren 2018 är nu öppen. Du ansöker via knappen ”ansök här” längre ned till höger.

Internship på Diplomat Communications

Vill du prova på jobbet som kommunikationskonsult?
Ta chansen och sök vårt internship-program som vi genomför två gånger per år. Höstens program löper mellan augusti och januari, och vårens program mellan januari och juli.

Programmet är en avlönad tjänst som kombinerar internutbildningar med praktiskt arbete i våra konsultuppdrag. Räkna med att sättas i arbete redan första dagen!

Vi tar nu emot ansökningar till internship-programmet för våren 2018. Sista ansökningsdatum är onsdagen 11 oktober 2017.

Om du har några frågor om programmet är du välkommen att kontakta Charley Nyström Tesch på charley.nystrom.tesch@diplomatcom.com
eller 070-492 32 53.

#Handels24

Diplomat Communications är samarbetpartners i tävlingen #Handels24, som syftar till att få fler tjejer att söka till Handelshögskolan.